AVRUPA ÃœLKELERÄ°NDE RAMAZAN

05-03-2024 13:08    196

Ramazan 2024 yılında , dünyanın bir çok ülkesinde  coÅŸku ile kutlanacak, hazırlıklar yapılıyor, örneyin almanyada ramazan, hollandada ramazan için caddelerde  ışılık mahyalar asılmaya baÅŸlandı, amsterdam'da happy ramadan mahyası asılıyor,  almanyanın köln ÅŸehrinde de bir caddeye ışıklı ramadan kareem mahyası asılıyor. ışıklı  hilal, ışıklı kandil, hoÅŸ geldin ya ÅŸehri  ramazan  mahyası  gibi ürünlerle avrupa ülkeri ve avrupa ÅŸehirleri ramazana hazırlanıyor. bizde Bilge Dizayn olarak  almanya  köln de ramazan dekorları  imalatı ve kurulumu yaptık,  ayrıca caddeye ışıklı ramadan mahyası astık aydınlatma direklerine kandilleri astık. müslüman olanlar ve oruç tutanlar için ilk defa gerçekleÅŸecek olan  almanyada ramazan süslemesi  heyacan ve coÅŸku ile karşılanacak gibi. ayrıca hollanda nın amsterdam sehrinde beyaz ışıklar üzerine   gün ışığı ile yazdığımız happy ramadan mahyasınıda amsterdam caddelerinde görecegiz. dünyanın bir çok ülkesinde aynı anda ürünlerimiz sergilenecek, olması bizim içinde ayrıca gurur verici bir durum.

Avrupa Ülkelerinde ramazan süslemesi yasakamı? serbestmi? belediye ve kuruluÅŸlardan izin alınarak her türlü  ramazan süslemesi ve dekorları uygulanabilir, caddeler süslenebilir..   avrupada kimler ramazan süslemesi yaptırır, avrupada genelde  müslüman vakıf ve dernekler ramazan için çalışmalar yapar ve  yetkili resmi kurumlardan izin alarak  bu tür ramazan süslemelerini yapabilirler. hiç bir engel ve kısıtlama yoktur.  

Ramazan için bir çok ülkeye  ışıklı ramazan süsleri  yaptık ve gönderdik, kısacası ülke ülke sayarsak , dubai de ramazan , dekorları,doha'da ramazan süslemeleri, arabistan'da ramazan  çalışmaları, köln'de ramazan cadde ışık süslemeleri, amsterdam'da caddeye ışıklı mahya, azerbaycanda ramazan sokağı hazırlığı yaptık. ramazan bu ulkelerde daha ışıl ışıl ve coÅŸku ile karşılanacak,

Türkiyede ramazan nasıl geçecek? türkiyede de bir çok ÅŸehirde ramazan için çalışmalar hızla devam ediyor,istanbul ramazana çok iyi hazırlanıyor, istanbulda ramazan süsleri belediye tarafından bir çok alana benzer ve farklı  ışıklı  ramazan süsleri  konumlandırdı ve  meydanları ramzana hazır halae getirdi. istanbulda ışıklı ramazan mahyaları, ramazan meydan süslemeleri, ramazan sokağı süslemeri, istanbul ramazan süsleri, istanbulda ramazan dekorları ışıl ışıl bir ramazan için istanbul hazır oldu. istanbul ik defa 2024 yılında ramazan da bu kadar süslendiÅŸ ve hazırlık yapıldı.

Aynı zamanda tekirdag  belediyesi ramazan dekorları  yapıyor ve ışıl ışıl coÅŸkulu bir ramazan  meydanı hazırlıyor. ÅŸehrin en güzel ve en büyük meydanının ramazan için hazırladı ve ışıklı ramazan iftar alanı oluÅŸturdu, bir çok belediye ve vakıflar ramazan için çalışmalar yapmakta.


Yorumlar:

Yorum Yap

Not: HTML'ye dönüştürülmez!

Oylama: Kötü           Ä°yi



DoÄŸrulama kodunu giriniz:
DoÄŸrulama Kodu
Etiketler: